Katalog
Nahrávám...
Pure Pellet Pasta je plná aminů, atraktorů a olejů, které okamžitě pronikají do vody a přitahují ryby přímo do háčků na pasty.Snadno se promíchá, stačí přidat vodu podle pokynů a označení úrovně na etiketě pro měkkou, střední nebo tuhou pastu, která je připravena během několika minut!
Red Liver v sobě kombinuje dvě hlavní složky (podobně jako boilies RED ONE Probiotic) a těmi jsou prémiový játrový prášek doplněný o Robin Red originál z dílny Haith’s. Převažuje játrový prášek, kterému dodává kořenitou třešničku na dortu Robin Red.
Staronový přírůstek do rodiny z řady Performance. Vyráběno z rybích mouček, atraktantů, jako betain a aminokiselin. Výborný na silně prochytávané vody a vody s vysokým obsahem přirozené potravy.
Slaneček je extra atraktivní boilie s nejsilnější a zároveň nejpřirozenější chutí, jaké jsme kdy vyrobili. Při jeho vývoji byl kladen důraz na odlišnost, silnou přirozenou chuť přírodní potravy a okamžitou účinnost při zachování vysoké pevnosti boilie. Obsahuje maximum přírodních složek, z nichž mnohé pravděpodobně nikdy nebyly při výrobě boilie použity.
Výborná a rychle fungující nástraha, která je zatraktivněna aminokyselinami a extrakty
Míchání tradiční pasty nebylo nikdy snadné, ale pasta One to One tento problém řeší a díky nejjednoduššímu vzorci poskytuje pokaždé dokonalou směs pasty - stačí přidat jednu nádobu vody do jedné nádoby práškové pasty.
Atraktivní obalovací těsto pro zvýraznění vaší nástrahy a urychlení záběru.
Výjimečně hustý aromatický Sirup, jehož základ tvoří směs extraktu.Je výborně použitelný na zatraktivnění naplněných krmítek nebo samotné nástrahy.
S touto pastou vyprovokujete každého pstruha. Velmi atraktivní aroma a správné barvy, to je princip vývoje nových návnad od Quantum. Trvanlivé a účinné s množstvím třpytivých částeček dokáže vyprovokovat i ty nejopatrnější ryby k záběru.
Obalovací těsta se vyrábějí ze stejných směsí a AK jako boilie stejné příchutě.Jsou nesmírně účinná k dosažení ještě více záběrů. Obalte nástrahu několik minut před náhozem, aby těsto zaschnulo a vydrželo déle.