Baterie Energizer alkaline AA LR6 4ks Zobrazit větší

Alkalická baterie GP Ultra Plus LR6 (AA)

B1721

Nový produkt

Nejvyšší řada alkalických baterií vyniká dobou provozu v energeticky nejnáročnějších zařízeních požadujících maximální výkon.

Více informací

2 ks

139,00 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Nejvyšší řada alkalických baterií vyniká dobou provozu v energeticky nejnáročnějších zařízeních požadujících maximální výkon. Oproti běžným alkalickým bateriím dodají až o 60 % více energie. Výkonnost těchto baterií nejlépe vynikne při použití v přístrojích s velkým a nárazovým odběrem proudu jako např.: digitální fotoaparáty, fotografické blesky, MP3/MP4, dálkově ovládané hračky. Tyto baterie disponují skladovatelností až 7 let. Jejich pracovní teplota je -20 °C až +54 °C.

Parametry produktu
možnost nabíjeníne
chemické složení

Chemické složení baterie

Zink-uhlíkové baterie: základní řada nenabíjecích baterií, které jsou určeny do nejméně náročných přístrojů (dálkové ovladače, svítilny pro méně časté používání). GP Batteries nabízí tuto řadu pod označením baterie GP Supercell.
Zink-chloridové baterie: standardní řada nenabíjecích baterií, které se rovněž používají do méně náročných přístrojů (budíky, dálkové ovladače). GP Batteries nabízí tuto řadu pod označením baterie GP Greencell.
Alkalické baterie: v současné době nejvíce rozšířené a používané nenabíjecí baterie. GP Batteries rozděluje tuto řadu do 3 úrovní podle výkonnosti a potřeb zákazníka (Super alkaline, Ultra alkaline, Ultra plus alkaline).
Alkalické-speciální: Jedná se o speciální baterie do vybraných dálkových ovladačů, hraček a jiných elektronických zařízení.
Lithiové: Nenabíjecí baterie do náročných přístrojů, jako jsou fotoaparáty, hračky, hobby modely, detektory kouře, mikrofony atd. Výhodou je dlouhá životnost baterií.
NiMH: Nabíjecí baterie, které můžete pomocí nabíječky baterií opakovaně nabíjet až 1000x. S novou technologií zůstávají baterie použitelné i po roce nepoužívání (cca 50% kapacity po 1 roce).
NiMH ReCyko+: Nabíjecí baterie, které můžete pomocí nabíječky baterií opakovaně nabíjet až 1000x. Jsou přednabity z výroby, takže je lze ihned použít! I po roce nepoužívání disponují 85% kapacitou, takže jsou stále připravené k okamžitému použití.
NiMH EkoPower: Nabíjecí baterie, které můžete pomocí nabíječky baterií opakovaně nabíjet až 1000x. Jsou přednabity z výroby, takže je lze ihned použít! Vhodné pro méně náročná zařízení (solární světla atd.)
Oxid stříbra: Neboli hodinkové baterie. Vhodné pro hodinky, kalkulačky, kapesní digitální hry atd.
Zinkovzdušné: Baterie do naslouchadel.

alkalické
napětí1,5 V
kategorie/řadaUltra Plus Alkaline
typ

Velikost baterií:
R - označení pro zink uhlíkové a zink chloridové baterie
LR -označení pro alkalické baterie
FR
- označení pro lithiové baterie
HR - označení pro nabíjecí NiMH baterie, ReCyko+  a ReCyko+ Pro
 

LR6 (tužka, AA)
minimální kapacita

Jmenovitá kapacita: kapacita udávaná číselným typem např. 2700 mAh a kterou baterie nemusí parametrově plně dosáhnout, jedná se hlavně u nejvyšších kapacit.
Minimální kapacita: kapacita která je garantovaná a baterie 100% tuto hodnotu dosahuje.

Pozn.: U většiny modelů může být minimální a jmenovitá hodnota stejná.
 

neuvádí se
počet nabíjecích cyklů

Počet nabíjecích cyklů: znamená, kolikrát opakovaně může být baterie vybita a opětovně nabita bez významné ztráty její kapacity/výdrže.

nenabíjecí
rozměr14,5 × 50,5 mm
cena za množstvícena za 1 ks
prodejní obal4 ks, blistr
velikost baterieAA

Recenze

Napsat recenzi

Alkalická baterie GP Ultra Plus LR6 (AA)

Alkalická baterie GP Ultra Plus LR6 (AA)

Nejvyšší řada alkalických baterií vyniká dobou provozu v energeticky nejnáročnějších zařízeních požadujících maximální výkon.