Mikbaits Tekuté potravy 300ml

Nový produkt

Tekuté potravy 300ml.

Více informací

2 ks

299,00 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Robin Red je sladká, kořeněná, sytě červená přísada na bázi pepře, která obsahuje vysoké procento slavného Haith's Robin Red®. Je to hustá, olejovitá, přírodně barvící tekutina, která vše obarví do červena. Kromě použití jako přísady pro výrobu bolie je vynikající k vrchnímu obalení už hotových nástrah a návnad. Robin Red je jednou z nejúspěšnějších složek do návnad všech dob, nyní i ve snadno použitelné tekuté formě, která zvýší přitažlivost jakékoli návnady za jakýchkoli podmínek. Tato středně hustá červená tekutina má mírně kyselé pH. PVA friendly. Udržujte v chladnu a stranou od slunečního světla. DD 20-40ml/kg.

Slaný rybí protein L030 je podle mnohých světových rybářů nejlepší tekutá potrava všech dob. Tento vysoce atraktivní ultra rozpustný velmi slaný rybí proteinový extrakt pochází z čistého masa mořských ryb, které je plné aminokyselin, bílkovin, solí atd. Obsahuje více než 50% bílkovin, což je u tekutých produktů extrémně vzácné, a poskytuje dostatek všech esenciálních aminokyselin, které kapr a další velké ryby potřebují. Je vyráběn enzymatickou hydrolýzou pro zvýšení stravitelnosti. To zajišťuje, že L030 je snadno rozpustný a použitelný při všech teplotách vody. Nenajdete v něm žádnou přidanou vodu, konzervační látky ani jiné produkty, které by mohly snížit jeho koncentraci a účinnost. Je přirozeně konzervován obsahem vlastních soli (více než 12%). Kromě použití jako přísady pro výrobu bolie je vynikající k vrchnímu obalení už hotových nástrah a návnad. Lze jej s velkou účinností též použít při přípravě method a pva mixů, k polévání partiklu i jiných návnad, dipování atd. Tato velmi hustá tmavě hnědá až černá tekutina má mírně kyselé pH. PVA friendly. Udržujte v chladnu a stranou od slunečního světla. DD 20-100ml/kg.

Red Fish Amino je slanná tekutá potrava na bázi mořských ryb, krevet a korýšů. Má velmi silný potravinový profil a obsah volných aminokyselin, který stimuluje ryby ke krmení. Je okamžitě rozpustná, a to při všech teplotách vody. Výborně se hodí především do směsí rybích mouček s rybími, masovými a kořeněnými příchutěmi. Lze ji s velkou účinností též použít při přípravě method a pva mixů, k polévání partiklu i jiných návnad, dipování atd. Red Fish Amino má červenou až oranžovou barvu a mírně kyselé pH. PVA friendly. Udržujte v chladnu a stranou od slunečního světla. DD 20-40ml/kg.

Játrový extrakt je hustý výrazný výtažek prvotřídní kvality, který kapři milují. Je velmi univerzální. Může být použit jako přísada do boilie a pelet, k polévání nástrah a návnad či zatraktivnění partiklu i method směsí. Ve vodě vytváří husté mraky. Má silný výživový profil a především neodolatelnou chuť a vůni, kapry a ostatní ryby jednoznačně stimuluje ke krmení. Je okamžitě rozpustný, a to při všech teplotách vody. Lze jej tedy použít i pro návnady a boilie ve velmi studené vodě. Játrový extrakt je světle až středně hnědé barvy, střední hustoty a má mírně kyselé pH. PVA friendly. Udržujte v chladnu a stranou od slunečního světla. DD 20-40ml/kg

Fermented Pepper je velmi specifický a tím i odlišný produkt na bázi pepře, česneku a spiruliny. Boilie dodává pikantní chuť, energii, živiny a lehce jej obarvuje do zelena (v závislosti na výši dávkování). Skvěle se hodí k rybím o kořeněným příchutím, ale též dobře působí spolu s ovocnými esencemi. Je též výborný při obalování partiklu, pelet a dalších návnad. Tato hustá zelená tekutina (jedná se o přírodní produkt, proto se může hustota várku od várky lišit) má mírně kyselé pH. PVA friendly. Udržujte v chladnu a stranou od slunečního světla. DD 10-30ml/kg.

Chilli Pepper je vysoce účinná tekutá přísada na bázi chilli a konopí. Je to štiplavé, energeticky bohaté aditivum, které dodává návnadám základní živiny a pikantní chuť, zároveň uvolňuje jemné částice a silné přírodní atraktory do všech vrstev vodního sloupce, čímž stimuluje kapry ke krmení. Je to nejen výborná přísada při výrobě boilie, ale též neméně dobrá pro obalování nástrah a návnad, tedy i partiklu, pelet a podobně. Tato hustá červená tekutina (jedná se o přírodní produkt, proto se může hustota várku od várky lišit) má mírně kyselé pH. PVA friendly. Udržujte v chladnu a stranou od slunečního světla. DD 10-30ml/kg.

Recenze

Napsat recenzi

Mikbaits Tekuté potravy 300ml

Mikbaits Tekuté potravy 300ml

Tekuté potravy 300ml.